Motioner uppdatering

Styrelsen har som ni ser i förra inlägget mottagit motioner från medlemmar. Många frågor/motioner tillhör Samfälligheten och kan inte besvaras av vår förening utan beslut från Samfälligheten.

Brf Haren har 1:e februari varje år som sista datum, Samfälligheten har 31:e januari varje år som sista datum för att skicka in motioner.

Detta finns att läsa under stadgar och trivselregler.

En del av övriga motioner är av sådan karaktär att det är punkter som alltid tas upp varje årsstämma i och med genomgång av bland annat balans och resultatrapporter med mera.

Många motioner hade styrelsen gärna svarat på redan idag om vi bara fått frågan. Vi finns här för er med fyra olika sätt att få tag i oss. Vi svarar alltid på era frågor 🙂  Ibland kanske ni undrar över något och ingen information finns…… Det beror inte på att vi inte har svar utan det beror på att inget är beslutat, eller vi väntar på ett beslut.

Styrelsen går inte ut med ”halvfärdig information” på hemsidan. Om du som medlem har frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss för svar. 

Med vänlig hälsning

Styrelsen